Uutisarkisto

Uutisia maailmalta

BIKE.FI
MPMAAILMA.FI
MOTOUUTISET.FI
 • Maailman vanhin Vespa myynnissä - ostotarjous tällä hetkellä 172 000 euroa
  Maailman vanhin tiedossa - ja juuri nyt myynnissä oleva - Vespa on rekisteröity käyttöön 1946. Se kuuluu esisarjaan, jota on aikanaan tehty noin 60 kappaletta. Huutokaupanpitäjä Catawikin hinta-arvio pyörälle on 250 000 - 325 000 euroa. Suurin tarjous tällä hetkellä on 172 499 euroa.
  Read more »
 • Tee itse: siirrettävä geelipehmusteinen penkinlämmitin
  Tämänkertainen Tee itse -artikkelin kohde on siirrettävä geelipehmusteinen penkinlämmitin. Sopii siis kaikille, joilla on useampia pyöriä tai muuten vain takalisto kaipaa lämpökertoimia. Päästetäänpä Pottapäitten piällysmies ääneen.
  Read more »
 • 2017 Yamaha YZF-R6 tulossa liikkeisiin huhtikuussa
  Merkillepantavaa uutuudessa on, että sen piirteet ja aerodynamiikka ovat seuraavan sukupolven R-sarjasta. Inspiraatio niihin on saatu tietenkin isoveli R1:stä. Luvassa on paljon pyörää.
  Read more »
 • MotoGP: Patrik Pulkkinen debytoi viikonloppuna MM-sarjassa
  Ratamoottoripyöräilyn MM-kausi polkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna Qatarin keinovalojen loisteessa. MotoGP-kausi 2017 on suomalaisittain varsin mielenkiintoinen, sillä nuori lupaus Patrik Pulkkinen debytoi Moto3-luokassa Peugeot Saxoprintin väreissä ja KTM:n testikuljettajana tämän kauden toimiva Mika Kallio nähdään kahdessa kilpailussa MotoGP-pyörän sarvissa.
  Read more »
 • Uusien mp-korttien määrä romahti - samalla opetuslupa kasvatti suosiotaan
  Moottoripyöräily näyttää olevan osa katoavaa kansanperinnettä, mikäli nykysuuntaus uusien mp-ajokorttien suoritusten määrässä jatkuu, paljastaa Liikenteen turvallisuusviraston eli Trafin tilasto.2016 suoritettiin miltei puolet vähemmän moottoripyörän kuljettajatutkintoja kuin edellisenä vuonna.
  Read more »