Uutisarkisto

Uutisia maailmalta

BIKE.FI
MPMAAILMA.FI
MOTOUUTISET.FI
 • Päivän video: mehiläisparvi valtasi onnettoman motoristin kypärän
  Näinä aikoina, kun mehiläiset jostain syystä vähenevät huolestuttavaa vauhtia, on tietysti hienoa, että jossain niitä vielä on. Ymmärrämme silti myös sen moottoripyöräilijän tuskan, joka parkissa olleen pyöränsä luokse palatessaan huomasi, että hänen kypäränsä on täyttänyt parvi mehiläisiä.
  Read more »
 • Enduron MM-sarja jatkuu juhannuksena Unkarissa
  Enduron MM- sarjan kauden neljäs kilpailuviikonloppu kaasutellaan tänä viikonloppuna Unkarin Paradfürdossa. Muutaman kilpailun tauon jälkeen Kytönen Motorsportin MM-sarja tiimi on taas täydellä miehistöllä mukana, kun loukkaantumisesta toipunut Eemil Pohjola palaa MM-sarjaan. Pohjola voitti kauden avausviikonloppuna molemmat kilpailut ja mieheltä voidaan odottaa hyviä suorituksia myös Unkarissa.
  Read more »
 • Motouutiset toivottaa Hyvää Juhannusta kaikille lukijoilleen
  On keskikesän aika ja päivä pisimmillään. Hellettä ei liiemmin ole ollut näkyvissä tänä keväänä ja alkukesästä, mutta ehkäpä se tästä vielä lämmöksi muuttuu, kun kesä etenee.
  Read more »
 • Endurokuljettaja Sanna Kärkkäisen kova paikka - MM-kisa väliin terveyden vuoksi
  Pienestä pitäen moottoripyöräilyä harrastaneelle Sanna Kärkkäiselle enduro on intohimo, jonka eteen hän on antanut kaikkensa. Viime vuoden enduron MM-sarjassa debyyttikaudellaan neljänneksi ajanut Kärkkäinen tiedotti Facebook-sivuillaan, että joutuu jättämään tämän vuoden toisen MM-sarjan Unkarin osakilpailun väliin terveydellisistä syistä. Kaikki jotka lajia vähänkään seuraavat tietävät, että tämän tason ratkaisuja ei tehdä ihan pienin perustein. Tavoitimme Sanna Kärkkäisen puhelimitse maanantaina.
  Read more »
 • Juhannuksen moottoripyöräurheilut: Suomalaiset urakoivat MM-areenoilla
  Samalla kun Suomen moottoriurheiluareenat hiljentyvät keskikesän juhlintaan, moni suomalainen taistelee MM-sarjojen kärjessä kansainvälisillä kentillä.
  Read more »