Uutisarkisto

SMOTO logo
Seuraa Facebookissa
Liity jäseneksi
Motukka

SMOTO ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu virallistivat kumppanuutensa

SMOTO ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu solmivat yhteistyösopimuksen MP-messuilla. SMOTO ja Veripalvelu ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään ja nyt solmittu yhteistyösopimus jatkaa ja vahvistaa hyvin sujunutta yhteistyötä. Uusi yhteistyösopimus on voimassa 2016-2017.

Lue lisää alla olevasta tiedotteesta.

Tiedote

SMOTO ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu yhteistyössä

Kuvaaja: George Drayton
Kuvassa Veripalvelun messu- ja tapahtumakoordinaattori Mervi Alalantela, SMOTOn puheenjohtaja Marja Kuosmanen, SMOTOn kampanjavastaava Simo Ruuska ja Veripalvelun yhteisömarkkinoinnin koordinaattori Kaisu Maijala.

Vuoden 2016 verikampiksesta löytyy lisää tietoa täältä