Uutisarkisto

Lähetä SMOTOlle sähköpostia

Risuja, ruusuja, kysymyksiä, muuttuneet yhteystietosi ym – lähetä meille sähköpostia:

webmaster (ät) smoto.fi

SMOTOn syyskokous pidettiin 12.11.2016 Hartolassa

 

Kokoukseen saapui osallistujia myös moottoripyörillä huolimatta aikaisesta talvesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syyskokous on pidettiin hyvässä hengessä ja aloitettiin motoristimoikkauksella 🙂

 

 

 

 

 

 

Kokouksen puheenjohtajana oli Gruppo Moto Guzzi Finlandin edustaja Kimmo Saarelainen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi sekä hyväksyttiin esityslista. Toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin myös. Näistä käytiin monipuolista ja rakentavaa keskustelua. Paikalla oli useiden kerhojen edustajia sekä henkilöjäseniä.

SMOTOn puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Marja Kuosmanen sekä hallitukseen: Harri Forsberg, Eero Suutari, Jari Kielinen, Veli-Pekka Ratinen, Heikki Salonen ja Nicklas Granlund.

 

Lisäksi edunvalvontarahastosta palkittiin Motorg ry jonka kunniakirjan vastaanotti Heikki Salonen (kuvassa vasemmalla)  sekä Pieksämäen Moottorikerho jonka kunniakirjan vastaanotti Teuvo Tikkanen (kuvasssa oikealla). Kunniakirjat luovutti SMOTOn puheenjohtaja Marja Kuosmanen.