Uutisarkisto

SMOTO logo
Seuraa Facebookissa
Liity jäseneksi
Motukka

SMOTO oli mukana Seinäjoki Motorbike&Freetime Show 2017 -tapahtumassa

SMOTOn edustajat olivat paikalla molempina päivinä. Mp-arpoja meni kaupaksi ja uusia henkilöjäseniäkin liittyi SMOTOon – olivat kuulema niin tyytyväisiä siihen työhön, mitä mp-veron kuoppaamiseksi on tehty ja mielellään ovat jatkossa mukana edunvalvonnan tukemisessakin. Ja kyllähän tuo aihe oli keskusteluissa vielä muutenkin, kysymyksiä sekä mielipiteitä laidasta laitaan oli siitä, että mitä tehtiin ja miten homma hoitui.

Ja lähestyvä kevät toi tietysti keskusteluun esim. ruosteenpoistokurssit ja keväthuollot. Tässä kohtaa voikin jo ohimennen mainita, että SMOTO on mukana moottoripyöräkouluttajien projektissa josta on tulossa lisäinfoa lähiaikoina.

Seuraavaksi SMOTOn edustajia voi tulla moikkailemaan Keski-Suomen MP-näyttelyssä Jyväskylässä 1.-2.4., siellä on paikalla myös MoTukan edustaja.