Uutisarkisto

SMOTO logo
Seuraa Facebookissa
Liity jäseneksi
Motukka

Motouutiset teki jutun, että autojen romutuspalkkio pitäisi ulottaa myös moottoripyöriin

Suomalaisten moottoripyöräilijöiden edunvalvontaorganisaation Suomen Motoristit ry:n, SMOTOn puheenjohtaja Marja Kuosmanen epäilee, moniko raskisi laittaa oman pyöränsä paalattavaksi?

– Moottoripyöriä hävitetään romutusmielessä hyvin vähän. Useimmiten ainoastaan siinä tapauksessa, kun pyörä menee lunastukseen, niin rakkaasta aarteesta luovutaan. Romutusmielessä moottoripyöriä menee tosi vähän eteenpäin, Kuosmanen miettii.

– Epäilisin, ettei palkkio kannustaisi hankkimaan uutta pyörää, koska tunneside moottoripyörään on niin toisenlainen kuin autoilijalla.

– Mutta mitä tulee tähän, pitäisikö moottoripyörilijöille tarjota romutuspalkkiota, niin ehdottomasti. Argumentit ajossa olevan pyöräkannan uusimiseksi ovat tismalleen samat kuin autoilla, joten kohtelunkin pitäisi olla sama.

Lue koko juttu Motouutisista: http://www.motouutiset.fi/fi/moottoripyorat/uutiset/5972/Autojen-romutuspalkkio-pit%C3%A4isi-ulottaa-my%C3%B6s-moottoripy%C3%B6riin—motoristien-kohtelu-ontuu-edelleen.htm