Uutisarkisto

SMOTO logo
Seuraa Facebookissa
Liity jäseneksi
Motukka

SMOTOn syyskokous 2017 pidettiin 28.10. Turussa

SMOTOn syyskokous 2017 pidettiin Best Western Hotel Seaportissa Turussa. Kokouksessa oli edustettuna 13 jäsenkerhoa ja neljä henkilöjäsentä sekä SMOTOn kriisipalvelu MoTukan edustaja. Kokouksen puheenjohtajana toimi Timo Mäki, H.O.G. TurkuChapter.

Kokouksessa käsiteltiiin ja hyväksyttiin budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

SMOTOn puheenjohtajaksi vuodelle 2018 valittiin Marja Kuosmanen.

Lisäksi valittiiin SMOTOn nykyisen hallituksen vahvistukseksi kolme uutta jäsentä vuodelle 2018; Merja Lehto, Uudenkaupungin moottoripyöräkerho, Jussi Katajainen, henkilöjäsen sekä Antti Kemppainen, Motorg ry.

 

 

Toiminnantarkastajiksi valittiin:
Juhani Vähäsalo, ekonomi, HTM
Raimo Ryhtä, Forssan Matkamotoristit
ja varatoiminnantarkastajiksi:
Pekka Lankinen, henkilöjäsen
Asko Peltola, MC Club Härmä

Jäsenmaksut vuonna 2018 pysyvät muuten samoina kun 2017, mutta henkilöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2018 on vain 25€ !!

Jukka-Tukun edustaja esitteli yrityksen ennen kokousta. Kokouksen jälkeen kuultiin vielä Suomen Hostellijärjestön esittely jonka piti pääsihteeri Irja Hanelius ja lisäksi hän kirjoitti ilmaisia hostellikortteja. Lopuksi kuultiin MoTukan esittely jonka piti toimintakoordinaattori Jyrki Koivujuuri.