Uutisarkisto

Lähetä SMOTOlle sähköpostia

Risuja, ruusuja, kysymyksiä, muuttuneet yhteystietosi ym – lähetä meille sähköpostia:

webmaster (ät) smoto.fi

Verta pakkiin hallitusti – kampanjamuistutus ja kuvia tapahtumista

SMOTOn 21. verikampanja on vauhdissa ajalla 1.2. – 28.10.2018. Luovutusten lisäksi toivotaan saatavan myös uusia luovuttajia, joita Veripalvelu tarvitsee vuosittain 30 000.  Erityisesti O- eli ns. hätäveren omaavia henkilöitä tarvitaan. Lisäksi toivotaan lisää liittyjiä Kantasolurekisteriin – rekrytoikaa uusia liittyjiä sinnekin. Lisätiedot kampanjasta http://www.smoto.fi/wp-content/uploads/2018/02/SMOTOn_Verikampanja-2018_ja_veritulokset-2017.pdf

Em. linkistä löytyy myös vuoden 2017 kampanjatulokset, jossa tarinaa Johanna Lumpeesta, Jokioisten Moottoripyöräilijät ry JMP:n verivastaava, joka joutui siirtymään luovuttajasta saajaksi ja onneksi hänelle löytyi myös kantasoluja. Veripalvelu teki myöhemmin vielä oman artikkelinsa, joka löytyy https://www.veripalvelu.fi/veripalvelu/tarinat/johanna-lumme-sai-apua-luovuttajilta.

Ohessa kuvia alkuvuoden tapahtumista (kuvat ja tekstit: SR):

Veripalvelu mukana MP-messuilla Helsingin messukeskuksessa 2.-4.2. Kuvassa vasemmalta Kaisu Maijala (yhteisömarkkinoinnin koordinaattori ja SMOTOn yhteyshenkilö), Veripalvelun Mervi ja Millamaari sekä SMOTOsta Simo Ruuska (verikampanjavastaava). Kuvassa pöydällä näkyy myös kampanjan konkreettinen symboli ”veripakki”, josta jaettiin karamelleja messuväelle.
Veripalvelun ja SMOTOn välinen yhteistyösopimus uusittiin messujen yhteydessä seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi.

 

 

 

Jyväskylän Veripalvelun Raili ja Liisa osallistuivat Jyväskylän Moottoriklubi ry:n järjestämään 27. Keski-Suomen MP-näyttelyyn 7.-8.4. Hipposhallissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuopion Moottoripyöräclubi r.y. KMC:n 21.-22.4. järjestämän MP-näyttelyn aattona SMOTOn verikampanjavastaava Simo Ruuska vieraili Kuopion Veripalvelussa ja samalla luovutti hallitusti verta, kun sattui juuri sopivasti tulemaan riittävä aikaväli edelliseen luovutuskertaan. Verta otti sairaanhoitaja Anu, joka antoi myös Veripalvelun materiaalia mukaan messuille, koska eivät tällä kertaa itse ehtineet mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

42. Hymyilevän Motoristin Kevätpäivillä 26.5. Oulun Kuusisaaressa palkittiin tapahtuman järjestänyt Oulu MC ry vuoden 2017 verikampanjan Vuoden Tulokas -palkinnolla, jonka vastaanotti Oulu MC:n kampanjavastaava Siru Romakkaniemi. Hänen vierellä Veripalvelun puheen pitänyt Virpi ja oikealla Oulu MC:n Kevätpäivän projektipäällikkö Marja Suominen. Kiitos kaikille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

42. Hymyilevän Motoristin Kevätpäivillä 26.5. Oulun Kuusisaaressa SMOTOn osastolla vasemmalta Katriina Kellberg-Paviala (MoTukka), Jari Kielinen (SMOTOn vpj.), Marko Saarinen (MKKV:n tiedottaja, SMOTOn markkinointijohtaja), Simo Ruuska (SMOTOn verikampanjavastaava) sekä Oulun Veripalvelusta Raili ja Virpi, joille kiitokset mukanaolosta! Kiitos vielä myös Oulu MC:lle mukavasta ja hyvin onnistuneesta tapahtumasta!

Kuvassa näkyvää ”Lataa hengenpelastajan mobiilisovellus” on ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimiin kuin myös iPad- ja Android-tabletteihin täältä: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuttajapalvelut/mobiili. Lataa sinäkin!

Hyvää ja turvallista kesän jatkoa ja muistakaa käydä luovuttamassa hallitusti!