SMOTOn jäsenenä saat alennusta POP Vakuutuksen vakuutuksista!

SMOTOn jäsenenä saat alennusta POP Vakuutuksen vakuutuksista!

Suomen Motoristit ry:n jäsenet saavat nyt uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen käyttämällä koodia SMOTON. Alennus hyvitetään ensimmäisen vakuutuskauden vakuutusmaksuista ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus. Alennusta ei voi käyttää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen tai jo alkaneisiin vakuutussopimuksiin.

Kattava vakuutus moottoripyörällesi

POP Vakuutukselta saat kattavan vakuutuskokonaisuuden moottoripyörällesi. Voit valita pyörällesi S- tai L-kaskon. S-kasko sopii erityisesti vanhemmalle moottoripyörälle. Se korvaa esimerkiksi moottoripyöräsi varkauden tai siihen kohdistuneen ilkivallan aiheuttamat vahingot.

L-kaskoa suosittelemme uudelle tai uudehkolle moottoripyörälle. Vakuutus korvaa muun muassa kolarin tai tieltä suistumisen aiheuttamat vahingot. Lisäksi L-kasko kattaa kaiken sen mitä S-kaskokin kattaa. Tutustu moottoripyörävakuutuksiimme lisää tästä: https://www.popvakuutus.fi/autovakuutus/moottoripyoravakuutus.

Milloin viimeksi päivitit tai kilpailutit vakuutusturvasi?

Moottoripyörävakuutuksen lisäksi saat hyödynnettyä alennuksen myös muista POP Vakuutuksen uusista vapaaehtoisista vakuutuksista. Milloin viimeksi päivitit vakuutusturvasi? Nyt kannattaa tarkistaa koko vakuutuskokonaisuutesi tilanne!

Oletko esimerkiksi muuttanut hiljattain? Muutokset omassa elämässä heijastuvat myös vakuutustarpeisiin. Kotivakuutusta valitessa kannattaa rauhassa pysähtyä pohtimaan omaa asumistapaa ja elämäntilannetta, ja valita kotivakuutus sen pohjalta. Entä ovatko esimerkiksi perheesi matka- ja tapaturmavakuutukset ajan tasalla? Matkavakuutus on hyvä olla, jos kesällä on tiedossa vaikka moottoripyöräreissu Eurooppaan.

Helppoa vakuutusasiointia

Meillä hoidat vakuutusasioitasi, kuten ajoneuvon rekisteröinnin ja turvamuutokset, kätevästi suoraan verkossa Oma Palvelussa: https://www.popvakuutus.fi/kirjaudu-sis%C3%A4%C3%A4n/redirect/myInsurance. Lisäksi kun vahinko sattuu, on turvanasi vuorokauden ympäri POP Vahinkoapu 24h.

Tutustu vakuutuksiimme tästä ja hyödynnä alennus: https://www.popvakuutus.fi/vakuutuslaskuri.

Alennuksen saat hyödynnettyä myös puhelimitse. Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392.