Uutisarkisto

Lähetä SMOTOlle sähköpostia

Risuja, ruusuja, kysymyksiä, muuttuneet yhteystietosi ym – lähetä meille sähköpostia:

webmaster (ät) smoto.fi

osta arpa 2019

Etunimi:
(Pakollinen tieto)
Sukunimi:
(Pakollinen tieto)
Lähiosoite:
(Pakollinen tieto)
Postinumero:
(Pakollinen tieto)
Postitoimipaikka:
(Pakollinen tieto)
Sähköposti:
(Pakollinen tieto)
Puhelinnumero:
(Pakollinen tieto)
Montako arpaa haluat ostaa? (Pakollinen tieto)

Arvan hinta on 10 € / kpl

Arvan maksuohjeet tulevat sähköpostilla ja kun maksu on saapunut tilille lähetetään haluamasi arpamäärä sähköpostilla tai postitse. HUOMAA: tarkista sähköpostin roskapostilokero mikäli maksuohje ei tule pian tilauksen jälkeen. Otathan huomioon, että rahojen siirtyminen pankista toiseen saattaa kestää 2 - 3 päivää. Arpa toimitetaan kun rahat näkyvät SMOTOn tilillä

Arvan toimitustapa (Pakollinen tieto)
Arpa postitse kotiin +2,0 €Arpa sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen
Varmistaaksemme, ettet ole robotti, napsauta allaolevan kuvan valkoista ruutua ja kirjoita näkemäsi teksti! Kirjoita sanat erikseen eli lisää sanojen väliin välilyönti.

Annan suostumukseni siihen, että henkilötietojani käsitellään SMOTO:n moottoripyöräarpajaisten perusteella EU-tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) ja tietosuojalain sekä internetsivulla julkaistujen SMOTO:n tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Tämän lomakkeen tiedot lähetetään sähköpostilla arpa( at )smoto.fi osoitteeseen. Tiedot tallennetaan myös SMOTOn sivuston tietokantaan. Tietokannassa olevia tietoja ei pääse lukemaan kuin sivuston pääkäyttäjät. Tietokantaan tallennettuja tietoja EI KÄYTETÄ markkinointiin eikä tietoja luovuteta kenellekään asiaankuulumattomalle taholle tai henkilölle.