mySafety

Turvaa tien päälle (ja kotiin)

Liikenteessä voi sattua yllättäviä vahinkoja, joista voi seurata odottamattoman kallis korjaamolasku. Vaikka ajoneuvovakuutus korvaisi vahingon kuluja, jää itselle maksettavaksi omavastuuosuus. MySafetyn Ajoneuvoturva on lisäturva vapaaehtoiseen ajoneuvovakuutukseen. Kun vahinko sattuu, korvaamme ajoneuvovakuutuksen omavastuuosuuden. Smoton jäsenet saavat mySafetyn Ajoneuvoturvan etuhintaan 7,90 €/kk (norm. 10,90 €/kk).

Avain- ja lukkovakuutus korvaa kodin, autotallin, kesämökin sekä lähiomaisen asunnon lukkojen vaihdosta aiheutuneet kulut. Vakuutus korvaa myös kadonneen autonavaimen sekä autonestolaitteen uudelleenkoodauksen. Smoton jäsenenä saat Avain- ja lukkovakuutuksen nyt jäsenetuhintaan 3,90 €/kk (norm. 4,90 €/kk).

tutustu etuihin täältä: https://www.mysafety.fi/smoto-koontisivu


Turvallista elämää myös kotiin

Kodinturva Laaja Plus korvaa sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuudet kiinteälle ja irtaimelle omaisuudelle sattuneissa vahingoissa. Lisäksi Kodinturva korvaa sinulle kotivakuutukseesi kuuluvat vastuu-, oikeusturva tai tapaturmavahinkojen omavastuuosuudet.

Smoton jäsenet saavat Kodinturva Laaja Plussan etuhintaan 8,90 €/kk (norm. 12,90 €/kk)

Identiteetin monitorointipalvelu monitoroi henkilötietojasi verkossa vuorokauden ympäri. Palvelu monitoroi henkilötunnustasi sekä rajattoman määrän sähköpostiosoitteitasi niin julkisessa kuin pimeässä verkossa. Palvelu hälyttää välittömästi, jos se havaitsee tietojesi mahdollisesti joutuneen vääriin käsiin.

Smoton jäsenet saava mySafetyn Identiteetin monitorointipalvelun maksutta 6 kuukauden ajaksi.

Tutustu etuihin täältä: https://www.mysafety.fi/smoto-koontisivu