POP Vakuutus

Etuja POP Vakuutuksen yhteistyökumppaneille

Yhteistyöjärjestömme tai -kumppanimme jäsenenä voit saada uusista vakuutuksistamme alennusta, olit sitten uusi asiakas tai jo meidän asiakkaamme. Näin se toimii!

Alennuskoodi on kuuden merkin mittainen koodi. Jokaiselle järjeställe ja yhteistyökumppanille on oma koodinsa. Kun käytät koodin vakuutuksen oston yhteydessä, saa 25 euroa alennusta ostamastasi vakuutuksesta.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saamasi alennuskoodia voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen.Alennusta ei voi käyttää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen ja jo alkaneisiin vakuutuksiin.

 

Näin saat alennuksen hyödynnettyä:

  1. Kun saat yhteistyökumppaniltamme tai järjestösi kautta alennuskoodin, ota se itsellesi talteen.
  2. Tutustu vakuutuksiimme osoitteessa https://www.popvakuutus.fi/ ja valitse haluamasi vakuutus.
  3. Syötä alennuskoodi vakuutuksen ostovaiheessa hinta -välilehdellä alennuskoodikenttään.
  4. Saat vakuutuksesi loppusummasta 25 euroa alennukseen!

Saat alennuksen hyödynnettyä myös puhelimitse. Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392

Käyttöehdot

Palvelun kuvaus

POP Vakuutus tarjoaa yhteistyökumppaneilleen edun, jota yhteistyökumppanit voivat tarjota haluamilleen henkilöille. Kullakin yhteistyökumppanilla on oma alennuskoodinsa.

Etu on voimassa toistaiseksi ja kukin jäsen/asiakas voi käyttää sen uusiin hankkimiinsa POP Vakuutuksen vakuutuksiin. Tämä alennus on 25 euroa jokaisesta asiakkaan ottamasta vapaaehtoisesta vakuutuksesta. Alennus myönnetään vapaaehtoisista vakuutuksista, eikä koske liikennevakuutusta, määräaikaista matkavakuutusta tai jo alkaneita vakuutussopimuksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Etu

Etu on kiinteä, 25 euron alennus. Alennus hyvitetään ensimmäisen vakuutuskauden vakuutusmaksusta ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus. Alennuksen hyädyntäminen edellytää alennuskoodin käyttöä ennen vakuutussopimuksen alkamista.

Yleistä

Yhden vakuutuskauden vähimmäismaksu on aina vähintään kulloinkin sovelletavien POP Vakuutuksen vakuutusehtojen mukainen hyödynnetyistä alennuksista riippumatta. Alennus kohdistetaan vakuutussopimukselle vuosimaksu ja laskutuserän vähimmäismaksu huomioiden. Vakuutuksen yhden laskutuserän on oltava vähintään 15 euron suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten.