Uutisarkisto

SMOTO logo
Seuraa Facebookissa
Liity jäseneksi
Motukka

Verta pakkiin hallitusti

Täällä ohjeistusta ja tuloksia

Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu ensisijaisesti SMOTOn henkilö- ja kannattajahenkilöjäsenille sekä "kerhottomille" motoristeille, ja myös moottoripyörättömille henkilöille, jotka haluavat ilmoittaa osallistumisestaan kampanjaan alla olevalla tavalla.
HUOM! Jos olet jonkin mp-kerhon jäsen (tai kannatusjäsen tms.) niin suosittelemme, että ilmoitat kampanjaan liittyvän luovutus-/rekrytointi-/liittymistietosi ensisijaisesti kerhosi (veri)yhteyshenkilölle tai hallitukselle. Kannattaa varmistaa, että kerho kerää ja toimittaa tiedot vuosittain kampanjan päättyessä myös eteenpäin.

HUOM 2! Mikäli olet ilmoittamassa useampaa kuin yhtä luovutusta/rekrytointia/liittymistä, niin täytäthän jokaisesta kerrasta mieluummin oman lomakkeen. Mikäli ilmoitat useampaa tietoa kerralla niin mainitse pvm-kohdassa ko. pvm-tiedot (voit tarkentaa tietoja kohdassa: Onko kysyttävää tai muuta kerrottavaa).
Ja mitäs teit
Huomaathan kampanjaan rekrytoimasi henkilön osalta, että hän on suorittanut jonkin em. luovutuksen ja/tai liittymisen ja eikä hän ole sillä hetkellä SMOTOssa jäsenenä tai kannattajajäsenenä, eikä ilmoita suoritusta muuta kautta.
Nimi (Pakollinen tieto)
Sähköposti (Pakollinen tieto)
Luovutuspäivä (Pakollinen tieto)
Puhelin
Postitoimipaikka (Pakollinen tieto)
Olen SMOTOn henkilö- tai kannatushenkilöjäsen.
Kyllä, vakuutan että em. suoritusta ei ilmoiteta/lasketa muihin kerhoilmoituksiin
Onko kysyttävää tai muuta kerrottavaa:
Varmistaaksemme, ettet ole robotti, napsauta allaolevaa valkoista laatikkoa "I'm not a robot" sanojen edestä, kirjoita näkemäsi sanat ja napsauta "Verify" painiketta! Kirjoita sanat erikseen eli lisää sanojen väliin välilyönti.

Tämän lomakkeen tiedot lähetetään sähköpostilla simo.ruuska( at )smoto.fi osoitteeseen. Tiedot tallennetaan myös SMOTOn sivuston tietokantaan. Tietokannassa olevia tietoja ei pääse lukemaan kuin sivuston pääkäyttäjät. Tietokantaan tallennettuja tietoja EI KÄYTETÄ markkinointiin eikä tietoja luovuteta kenellekään asiaankuulumattomalle taholle tai henkilölle.