Uutisarkisto

Lähetä SMOTOlle sähköpostia

Risuja, ruusuja, kysymyksiä, muuttuneet yhteystietosi ym – lähetä meille sähköpostia:

webmaster (ät) smoto.fi

Verta pakkiin hallitusti

Täällä ohjeistusta ja tuloksia

Tämä ilmoitus- ja palautelomake on tarkoitettu ensisijaisesti SMOTOn henkilö- ja kannattajahenkilöjäsenille sekä "kerhottomille" motoristeille, ja myös moottoripyörättömille henkilöille, jotka haluavat ilmoittaa osallistumisestaan kampanjaan alla olevalla tavalla, tai antaa kampanjasta pelkästään palautetta tai kysyä siitä jotain:
HUOM! Jos olet jonkin mp-kerhon jäsen (tai kannatusjäsen tms.) niin suosittelemme, että ilmoitat kampanjaan liittyvän luovutus-/rekrytointi-/liittymistietosi ensisijaisesti kerhosi (veri)yhteyshenkilölle tai hallitukselle. Kannattaa varmistaa, että kerho kerää ja toimittaa tiedot vuosittain kampanjan päättyessä myös eteenpäin. Voit halutessasi jakaa luovutus-/rekrytointitietosi useammalle jäsenkerhollesi. Rekrytoidun henkilön ei tarvitse tehdä mitään erillistä ilmoitusta ensiluovutuksestaan tai liittymisestään (vain rekrytoija ilmoittaa).

HUOM 2! Mikäli olet ilmoittamassa useampaa kuin yhtä luovutusta/rekrytointia/liittymistä, niin täytä jokaisesta kerrasta mieluummin oma ilmoituslomake. Mikäli haluat ilmoittaa esim. useammasta luovutuksestasi kerralla niin mainitse pvm-kohdassa ko. pvm-tiedot (voit tarkentaa tietoja kohdassa: Onko kysyttävää tai muuta kerrottavaa).
Ja mitäs teit
Huomaathan kampanjaan rekrytoimasi henkilön osalta, että hän on suorittanut jonkin em. luovutuksen ja/tai liittymisen ja eikä hän ole sillä hetkellä SMOTOssa jäsenenä tai kannattajajäsenenä, eikä ole ilmoittanut suoritusta muuta kautta.
Nimi (Pakollinen tieto)
Sähköposti (Pakollinen tieto)
Luovutus-, rekry-, liittymis- tai palaute-pvm (Pakollinen tieto)
Puhelin (Suositeltavaa)
Postitoimipaikka (Pakollinen tieto)
Olen SMOTOn henkilö- tai kannatushenkilöjäsen.
Kyllä vakuutan että em. suoritusta ei ilmoiteta/lasketa muihin kerhoilmoituksiin
Onko kysyttävää tai muuta kerrottavaa:
Varmistaaksemme, ettet ole robotti, napsauta allaolevaa valkoista laatikkoa "I'm not a robot"!

Tämän lomakkeen tiedot lähetetään sähköpostilla simo.ruuska( at )smoto.fi osoitteeseen. Tiedot tallennetaan myös SMOTOn sivuston tietokantaan. Tietokannassa olevia tietoja ei pääse lukemaan kuin sivuston pääkäyttäjät. Tietokantaan tallennettuja tietoja EI KÄYTETÄ markkinointiin eikä tietoja luovuteta kenellekään asiaankuulumattomalle taholle tai henkilölle.