Suomen Hostellijärjestön edut SMOTOn jäsenille

SMOTO kuuluu Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöihin, minkä johdosta SMOTOn jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut.

Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 40 hostellia ympäri Suomen ja ne tarjoavat vastuullista, uniikkia ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille. Hostellijärjestö ja sen hostellit ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.

SMOTOn jäsenet saavat 10 % majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa. Jäsenet voivat myös tilata maksutta kotimaan hostellikortin, jolla saa 10% majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa sekä paljon muita hostellikorttietuja ja tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista.

Hostellijärjestö tarjoaa motoristeille myös reittiehdotuksia kotimaan ajoreissuille. Reittien varrelta voi valita hostelleja yöpymiseen sopivien välimatkojen päästä. Reitteihin voi tutustua tarkemmin Hostellijärjestön verkkosivulta löytyvästä Motoristeille-teemasta.

Ulkomaan reissuja varten jäsenet voivat ostaa alennettuun hintaan kansainvälisen hostellikortin, jolla edut ovat käytettävissä Suomen lisäksi myös ulkomaiden HI-hostelleissa.

SMOTOn jäsenkerhot voivat pyytää Hostellijärjestöltä käyttöönsä valmista materiaalia hostellietujen viestimiseksi kerhon jäsenille. Aineistopyynnöt voi lähettää osoitteeseen info@hihostels.fi.

Lisätietoja www.hostellit.fi