#VerestaHyviaMuistoja-kampanja, 2022 tulokset

Vuoden 2022 #VerestaHyviaMuistoja-kampanjassa palkittavat veriryhmät ovat:

  1. Naismotoristit FB-ryhmä, 222 luovutusta
  2. BMW Moottoripyöräkerho ry ,127 luovutusta
  3. Harley-Davidson Club Finland ry, 69 luovutusta

Suomen Motoristit ry SMOTO veriryhmä saavutti 75 luovutusta. Yli 30 luovutusta saavuttivat Gold Wing Club Finland ry, Kuopion Moottoripyöräclubi ry, Gruppo Moto Guzzi Finlandia ry, Jyväskylän Moottoriklubi ry, Moottoripyörä.org ja Oulun MC ry.  Palkittuja Veriryhmiä (yli 10 luovutusta) oli vuona 2022 yhteensä 884 kpl. Palkintojen luovutus voittajille pyritään järjestämään Kuopion MP-näyttelyssä 23.4.

SMOTO ja SPR solmivat uuden 2-vuotisen yhteistyösopimuksen kattaen vuodet 2023 ja 2024. Toiminta jatkuu samoilla periaatteilla ja nyt koronarajoitusten poistuttua pyritään järjestämään verenluovutukseen liittyviä yhteisiä tilaisuuksia. Myös tiedotusta alueellisten luovutustilaisuuksien aikatauluista ja paikkakunnista lisätään.