Nallikari Lomakylä, Oulu

Nallikari Lomakylä Oulussa tarjoaa SMOTO:n jäsenille -10% alennuksen mökkien ja villojen perushinnoista, sekä -2€ /vrk edun camping-alueen perusmaksusta!

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Lomakylän alue on paraatipaikalla Nallikarin kuuluisan rannan vieressä, ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannalta.

Oulun keskustaan on autolla matkaa noin neljä kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kauniin Oulun edustan saariston maisemareittejä pitkin kävellen, tai pyöräillen, Oulun kauppatorille tulee matkaa vajaa kolme kilometriä.

Perinteisemmät lomamökit sopivat 1-5 hengelle, ja uudemmista täysin varustelluista saunallisista villoista löytyy tilaa 6-12 hengelle! Lisätietoja eri majoitusvaihtoehdoista löydät nallikari.fi/majoitus/. Kesäaikaan varattavissa myös 2h kesämökkejä. Camping-alue huoltorakennuksineen palvelee telttailijoita.

Varaa majoituksesi ennakkoon nallikari.fi/varaukset

Lisää tieto SMOTOn jäsenyydestä varauksen lisätietoja kenttään ja saat edun jäsenkortin esittämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Etu annetaan perushinnasta, kun maksu suoritetaan saapuessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin. Mökkejä/villoja koskeva etu ei ole voimassa tapahtuma-ajankohtina.

Tilaa Nallikari Lomakylän -uutiskirje