Nallikari Lomakylä, Oulu

Nallikari Lomakylä Oulussa tarjoaa SMOTO:n jäsenille -10 % alennuksen mökkien ja villojenperushinnoista sekä -2 € /vrk edun camping-alueen perusmaksusta!

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä!

Lomakylä sijaitsee meren äärellä Nallikarin kuuluisan rannan vieressä. Oulun keskustaan on moottoripyörällä matkaa noin 5 kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kauniin Oulun edustan saariston maisemareittejä pitkin kävellen tai pyöräillen Oulun kauppatorille tulee matkaa 3,5 km.

Nallikarin Aallon uudet huoneistot tarjoavat modernia mukavuutta 1–6 hengelle suorin merinäköaloin. Perinteisemmät Lomamökit sopivat 1–5 hengelle ja tilavista täysin varustelluista saunallisista Villoista löytyy tilaa 6–12 hengelle! Lisätietoja eri majoitusvaihtoehdoista löydät nallikari.fi/majoitus. Kesäaikaan varattavissa myös 2 hengen Kesämökkejä. Camping-alue huoltorakennuksineen palvelee telttailijoita.

Varaa majoituksesi ennakkoon nallikari.fi/majoitus/

Lisää tieto SMOTOn jäsenyydestä varauksen lisätietoja kenttään ja saat edun jäsenkortin esittämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Etu annetaan perushinnasta, kun maksu suoritetaan saapuessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin. Mökkejä/villoja koskeva etu ei ole voimassa tapahtuma-ajankohtina.

Tilaa Nallikari Lomakylän -uutiskirje