Suomen Hostellijärjestö

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN EDUT SMOTON JÄSENILLE:

10 % majoitusalennus Suomen Hostellijärjestön hostelleissa Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy ympäri Suomea maaseudulta ja kaupungeista. Kaikissa verkoston yli 40 hostellissa on jotain ainutlaatuista ja uniikkia ja ne tarjoavat viihtyisää, edullista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin.

Kotimaan hostellikortti maksutta Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa, muita hostellikorttietuja sekä Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle. Kortti on voimassa hankintavuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun.
Tilaa maksuton kotimaan hostellikortti tästä >>

5 euron alennus kansainvälisen hostellikortin hinnasta Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Korttiin sisältyy myös Suomen Hostellijärjestön ja kansainvälisen Hostelling International (HI) -verkoston jäsenyydet kortin voimassaoloajalle. Kansainvälinen hostellikortti on voimassa ostovuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun.
Osta jäsenhintainen kansainvälinen hostellikortti Hostellit.fi:n verkkokaupasta .

Reittejä motoristeille
Verkkosivultamme löydät reittiehdotuksia kotimaan moottoripyöräreissuille. Voit valita reittien varrelta hostelleja yöpymiseen sopivien välimatkojen päästä.

Tutustu reitteihin tästä >>

Jäsenedut saat oman kerhon SMOTON logolla varustetulla jäsenkortilla, SMOTOn henkilöjäsen- tai Support jäsenkortilla

Lisätietoja:
Hostellit.fi – Online –varausjärjestelmä ja verkkokauppa, hostellikorttiedut