TALLINK – SILJA LINE

Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily-ja reittimatkojen henkilö-ja hyttipaikoista, matkustajaliikenteen ajoneuvoista sekä laivojen kokoustilavuokrasta myönnetään 15 prosentin alennus, Tallinnan päiväristeilyhinnasta myönnetään 10 prosentin alennus.

Hotellipakettien (hotelli + laivamatka) osalta sopimus koskee Tallink Hotels-ketjuun kuuluvia hotelleja. Normaalihintaisista hotellipaketeista sisältäen laivamatkat Tallink-aluksilla myönnetään 10 prosentin alennus.Tallink Hotels-ketjuun kuuluvatTallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Tallink Express Hotel ja Tallink Hotel Riga.

Asiakasnumero 5433 on ilmoitettava matkavarausten yhteydessä.

Erikoishinnat ovat voimassa 31.12.2022 asti. Prosenttialennukset lasketaan normaaleista reittimatkahinnoista. Hinnat eivät ole voimassa erikoislähdöillä eikä niihin voi yhdistää muita alennuksia. Alennus ei koske rahtiliikennettä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Paikkoja rajoitetusti. Lisätiedot ja varaukset www.tallinksilja.fi, matkatoimistostasi tai puhelinmyynnistämme puh. 0600 157 00, ma–pe 9–18 (1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

1-9 henkilön varaukset ja tiedustelut puhelinmyynnistä. Ryhmävaraukset puh. 010 804 123 (ma-pe klo 9-17) tai liikematkat@tallinksilja.com