Motoristit #hengenpelastajina

#VerestäHyviäMuistoja-tapahtuma.

Tule ojentamaan auttava kätesi potilaille ja treffaamaan muita motoristeja to 19.9. klo 15.00 – 18.00 Kivihaan veripalvelukeskukseen, Helsinkiin!
SMOTOn #VerestäHyviäMuistoja -kampanja ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu järjestävät kaikille motoristeille avoimen verenluovutustapahtuman torstaina 19.9. Veripalvelun päätoimipisteessä Kivihaassa (Kivihaantie 7, Helsinki).

Luovutettua verta tarvitsevat joka päivä kymmenet leikkaus- ja syöpäpotilaat, keskoset, synnyttäjät ja onnettomuuksien uhrit. Tapahtuma on hieno mahdollisuus ryhtyä #hengenpelastajaksi ja osallistua hyvän tekemiseen luovuttamalla elävä lahja jollekin tarvitsijalle. Samalla voit kartuttaa oman kerhosi #veriryhmän saldoa kerhojen välisessä haastekisassa tai kartuttaa kaikkien motoristien yhteisen SMOTOn VeriRyhmän saldoa!

Olet tervetullut tapahtumaan, vaikka et luovuttaisikaan verta. Tapahtumassa on mukana SMOTOn vastuuhenkilöitä kertomassa edunvalvonnan viimeisistä koukeroista ja Veripalvelun väkeä esittelemässä toimintaa. Kahvipannu on kuumana kaikille luovuttajaksi tarjoutuville tilaisuuden ajan.

Tapahtuma on auki klo 15.00 – 18.00 ja luovuttamaan pääsee tulojärjestyksessä (myös muut luovuttajat kohteliaasti huomioiden). Veripalvelu voi ottaa tapahtuman aikana vastaan n. 30 luovutusta. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle, varata riittävästi aikaa sekä leppoisaa mieltä mahdollisen jonon varalta. Luovuttajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 17:30. Kivihaassa on runsaasti parkkitilaa moottoripyörille.

Ellet ole luovuttanut verta aikaisemmin, testaa soveltuvuutesi alustavasti etukäteen Veripalvelun nettitestin avulla: www.sovinkoluovuttajaksi.fi Kysymyksissä voit soittaa maksuttomaan infopuhelimeen 0800 0 5801 (ark. 8 – 17). Verenluovutuksen jälkeen on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta liikenteessä ja nousta pyörän päälle vain hyvävointisena.

Mikäli haluat luovuttaa, mutta et ehdi jonottaa, voit myös varata luovutusajan Veripalvelun ajanvarauksen kautta www.veripalvelu.fi (”Varaa aika verenluovutukseen” -> ”Varaa aika veripalvelutoimistoon” -> ”Varaa aika ilman rekisteröitymistä” -> ”Veripalvelu, Helsinki, Kivihaka”).
Muista mainita kerhosi nimi luovutukseen ilmoittautuessasi! Jos kerhollasi ei vielä ole VeriRyhmää, sellaisen voi perustaa osoitteessa www.veripalvelu.fi/ryhmat Osallistutte samalla myös VeriRyhmien väliseen syysarvontaan!

Tervetuloa uudet ja kokeneet hengenpelastajat.
Verestä Hyviä Muistoja -kampanja