SMOTOn ensimmäinen digi-installaatio Ace Cafe Lahdessa

SMOTO hyppäsi digiloikan ja asensi ensimmäisin digi-installaation Lahteen. Aiempina vuosina SMOTO on kiertänyt messuja ja tapahtumia, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi perinteiset tapahtumat ovat jääneet järjestämättä. Haluamme kuitenkin tarjota jäsenpalveluitamme ja tavoittaa motoristit myös poikkeuksellisina aikoina. Olemme kehittäneet ratkaisuksi SMOTO Cornerin!

SMOTO Corner kokoaa arpakaupan, jäsenedut, uutiset ja tärkeät keskustelunaiheet yhteen. Lisäksi SMOTO Cornerista löytyy SMOTOn yleisesittely sekä liittymislomakkeen SMOTOn jäseneksi. SMOTO Corner tarjoaa myös erikoistarjouksia ja kohdennettuja etuja, jotka ovat löydettävissä vain vierailemalla Cornerissa!

Suomen ensimmäinen SMOTO Corner on avattu 28.5.2021 Ace Cafe Lahteen, jossa Corner löytyy Cisse Häkkisen pyörän alta. Kun tutustut SMOTO Corneriin, ota kuva ja jaa se Instagramissa hashtagilla #smotocorner, niin kuva nousee Cornerin somefeedin. SMOTO jakaa kuukausittain vaihtuvia palkintoja kuvia postanneiden kesken!

Pidä myös silmäsi auki – SMOTO Cornereita on tulossa ympäri Suomea erilaisiin motoristien suosimiin kokoontumispaikkoihin!

Samalla kun parkkeeraat pihaan, ota kuva acen pihalla itsestäsi ja kulkupelistäsi, lähetä se instaan #smotocorner. Kuvasi nousee Smotocornerin kanteen ja kuvagalleriaan. Kuvan postanneiden kesken luvassa palkintoja kuukausittain. Tapahtumien aikana myös Smoton porukka päivystää, tule juttusille! #smotocorner

Kurkkaa video Lahdesta, https://youtu.be/Sw-MmPohAwM

Sovimme muutenkin yhteistyöstä. Ace Cafe Lahti ja Moottoripyörämuseo tarjoavat SMOTOlaisille jäsenetuja:

Moottoripyörämuseo
Suomen moottoripyörämuseo Lahti. Sisäänpääsy jäsenhintaan 8€.

Suomen ainoa Moottoripyörämuseo sisältää yli 100 moottoripyörää ja niihin liittyvää historiallista rekvisiittaa. Näyttelyt vaihtuvat vuosittain teemojen mukaan. Kokoelmissamme on laaja kirjo hienosti entisöidyistä maailmanharvinaisuuksista kotimaisiin kilpa- ja harrastepyöriin unohtamatta jokapäiväisessä käytössä olleita moottoripyöriä ja mopoja tarinoineen. Pyörien lisäksi osastoilta löytyy eri aikakausien moottoripyöräilyyn liittyvää rekvisiittaa.

Museo erottuu nuorekkuudellaan ja rockhenkisyydellään perinteisistä museoista eikä varmasti jätä ketään kylmäksi!


The Ace is the place
Ace Cafe Lahti. Kahvi ja munkki jäsenhintaan 4€.

Museon yhteydessä toimii Ace Cafe Lahti kahvila-ravintola, joka palvelee museon aukioloaikojen mukaisesti. Listalta löytyy maittavia burgereita, raikkaita salaatteja ja uunituoreita munkkeja. Ace Cafella järjestetään viikottain tapahtumia cruisingeista bänditapahtumiin.

Ensimmäinen Ace Café avasi ovensa Lontoon North Circular Roadille 21. lokakuuta 1938. Kahvila kasvatti nopeasti suosiotaan moottoripyöräilijöiden keskuudessa, koska se palveli asiakkaitaan 24/7. Seuraavina vuosina toiminta laajeni Austin, Standard, Triumph, Daimler, Lanchester  moottoripyörien jälleenmyyntiin.

Sodan aikana Ace Service Station myi myös bensiiniä, jota kaupattiin sitäkin kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Ace tarjosi asiakkailleen myös automaattisen autopesulan, ensimmäisenä Iso-Britanniassa.

Ace Cafe tuhoitui totaalisesti Lontoon pommituksien aikana 16. marraskuuta 1940. Kuolonuhreilta onneksi vältyttiin.

Koska rakennustarvikkeiden määrää säännösteltiin sodan aikana, avattiin väliaikainen Ace Cafe, joka rakennettiin valmisbetonista. Ace Cafe toimi väliaikaisessa rakennuksessa vuoteen 1948 asti, pitäen Ace brändin elossa. Sodan jälkeinen aika teki Ace Cafesta menestykään lisääntyneen liikenteen takia, myös Britannian moottoripyöräteollisuus oli tällöin huipussaan.

Sotien jälkeinen nuoriso oli kyllästynyt vanhoihin arvoihin ja etsivät omaan identiteettiään, minkä he löysivät moottoripyöristä, musiikista ja totta kai rock ’n rollista. Ace Cafesta tuli moottoripyöräilijöiden Mekka ja North Circular Roadista kilparata, jossa legendaarinen 100mph saavutettiin! Live fast, love hard – the Ace was the place, kuvastaa hyvin ajan henkeä. Kaiken kaikkiaan Ace Cafen historialla on ollut suuri vaikutus Iso-Britannian moottoripyöräkulttuuriin.

Vuonna 2011 Ace brändi laajeni ensimmäistä kertaa Lontoon ulkopuolelle Suomeen, Lahteen!

Molemmat edut jäsenkorttia esittämällä.

Aukioloajat:
Ma-To 10.00—20.00
Pe-La 10.00—22.00
Su 11.00—19.00
Säävaraus!

Ace Cafe Lahti
Veistämönkatu 1B, Niemen Satama, 15140 Lahti