SMOTO:n MP-arpajaisten päävoitto Kuopioon

SMOTO:n vuosittain järjestämän MP-arpajaisten päävoitto - tuliterä moottoripyörä - luovutettiin voittajalle lauantaina 28.8. Bike World:in myymälässä Tampereella.

Kuopiolainen Mervi Heiskanen oli matkustanut jo perjantai-iltana Tampereelle ollakseen paikalla aamulla heti liikkeen avauduttua. Mervin tarkoitus olikin tutustua uuteen ajokkinsa vähän pidemmän koeajon merkissä Tampereelta kotiin Kuopioon.

Mervi oli valinnut kaikista palkintovaihtoehdoista omakseen tyylikkään Indian Scout:in Maroon Metallic/Crimson Metallic -värityksellä.

Heti liikkeen avauduttua saatiin luovutus käyntiin. Ensimmäisenä varmistettiin, että SMOTOn maksu oli saapunut liikkeen tilille ja seuraavaksi pyörä rekisteröitiin Mervin nimiin. ”Paperitöiden jälkeen” oli vuorossa itse luovutus.

SMOTOn varapuheenjohtaja Harri Forsberg luovutti Merville pyörän avaimet. Luovutuksen yhteydessä kysyttiin se legendaarinen ”miltä nyt tuntuu” -kysymys ja vaihdettiin muitakin moottoripyöräilyyn liittyviä ajatuksia.

Lisää luovutustilaisuuden tunnelmia oheisella videolla: https://youtu.be/5GjmdhIWZrA

Lauantain kesäinen sää suosi ulkoilmalajina pidettävää moottoripyöräilyä ja Mervi pääsi voittajan hymy kasvoillaan koeajo kohti Kuopiota jo hyvissä ajoin aamupäivällä.

SMOTO onnittelee Merviä voiton johdosta. Vuonna 2022 on jälleen uusi arvonta. Muista osallistua!

Suomen Motoristit ry - SMOTO - on suomalaisten motoristien edunvalvontaa tekevä yhdistys. Edunvalvontaan sisältyvät mm. verotukseen, turvallisuuteen, tekniikkaan, ajokorttiin ja  katsastukseen liittyvät asiat sekä jäsenedut.

SMOTO kustantaa toimintansa keräämällä jäsenmaksuja ja hankkimalla varoja mm. järjestämällä vuotuiset MP-arpajaiset. Arpajaisten tuotto menee lyhentämättömänä SMOTOn toiminnan tukemiseen ja kaikkien motoristien edunvalvontatyöhön.

Arpoja oli myynnissä 4000 kpl ja hinta 10 €/kpl. Vuonna 2021 arpojen myyntiaika oli 10.2.-4.8. ja arvonta suoritetiin Jyväskylän poliisilaitoksella 12.8. Pääpalkintona oli uusi moottoripyörä, jonka sai valita 31 eri pyörämallin joukosta. Muita palkintoja oli 23 kpl. Palkintojen saajille on ilmoitettu ja luettelo voittoarvoista löytyy SMOTOn nettisivuilta.