KMC juhli 40-vuotista taivaltaan ja järjestää Hymyilevän Motoristin kevätpäivän 2022

Kuopion moottoripyöräklubi KMC täytti kunnioitettavat 40 vuotta ja tilaisuutta juhlittiin 18.9.2021 Punttisilimän juhlatiloissa Siilinjärvellä.  Paikalla oli noin sata kerhon jäsentä ja kutsuvierasta. Ohjelmassa oli mukavaa yhdessäoloa, maittavat ruoat, saunomista sekä illanviettoa Pohjois-Savon Ajokoirayhdistyksen leirikeskuksessa.

Varsinaisen merkkipäiväjuhlinnan ohjelmassa oli juhlalounaan ja kakun ohella perustajajäsenien laatima esitys kerhon alkuhistoriasta kuvineen ja tarinoineen – jäsenten itsensä kertomina. Vuonna 1981 perustetun kerhon juuret ulottuvat 1970-luvun alkupuolelle ja Kuopion yllättävän vireään motoristiyhteisöön. Hienoa ajankuvaa oli taltioitunut yllättävän paljon ja osa materiaalista jäi vielä odottamaan tulevaa. Olisikin hienoa, jos tällaisia historiikkeja tehtäisiin omaksi kokonaisuudekseen ja esitettäisiin nykymotoristeille!

Illan ohjelmaan kuului myös kerhon jäsenten oman bändin keikka, joka otettiin lämmöllä vastaan. Suomen Motoristit ry toi oman tervehdyksensä 40-vuotiaalle kerholle, joka on myös SMOTOn alkuperäisjäseniä.

Puheenjohtaja Pentti Koistinen kertoo, että aktiivinen toiminta muun muassa Kuopion moottoripyöränäyttelyn järjestämisessä sekä mukanaolo erilaisten tapahtumien järjestelyn tukena takaavat aktiivisen jäsenistön sitoutumisen toimintaan. KMC järjestää myös kansainvälistä FINITA–kokoontumisajoa, joka on järjestetty jo vuodesta 1997. Ehkä juuri aktiivisuus on kerhon suosion salaisuus, sillä uusia jäseniä otetaan harkiten. Nykyinen jäsenmäärä on mukavuusalueella, kun jäseniä on noin 300.

KMC:n kerhotiloissa jäsenistön on mahdollista korjata ja huoltaa kalustoaan sekä ostaa talvisäilytystilaa pyörälleen. Talvisäilytysmaksusta saa hyvitystä, mikäli osallistuu kerhon talkootoimintaan.

Hymyilevän Motoristin kevätpäivä -tapahtuman järjestelyt KMC:lle

Juhlatilaisuudessa varmistui myös pitkään pohdittu päätös, että KMC ottaa vetovastuun vuoden 2022 Hymyilevän Motoristin kevätpäivä -tapahtuman järjestelyistä. SMOTOn hallituksen jäsen Veli-Pekka Ratinen luovutti tilaisuudessa perinteisen Hymyilevä-vanteen, joka oikeuttaa järjestämään tapahtuman.

SMOTO toivottaa menestystä ja pitkää ikää vireälle nelikymppiselle, kiitos pitkäjännitteisestä työstä moottoripyöräilyn hyväksi!

https://www.kmcry.fi/