Vuoden 2022 jäsenetuja päivitetty

Voimme iloksemme tiedottaa että olemme saaneet tukun uusia yhteistyökumppaneita, jotka antavat jäsenistöllemme mukavia jäsenetuja. Suuri osa vanhoista kumppaneista on myös vahvistanut jatkon vuodelle 2022. Olemme saaneet vahvistusta myös laivaeduissa sekä vakuutuksissa.

Käy katsomassa tämän hetken jäsenedut https://www.smoto.fi/jasenyys/smoto-jasenedut Päivitämme sinne lisää jäsenetuja sitä mukaa, kun ne vahvistuvat kevään aikana.

Alla muutama poiminta:

Park Hotel Liminka
Park Hotel Liminka tarjoaa Smoton jäsenille – 10 % päivän hinnasta koodilla ”SMOTO21” ja varattaessa suoraan hotellista.

Viking Line
Reittimatkoissa päivän hinnasta hytistä alennusta -10 % (ei koske luksusluokan hyttejä) ja kansiliput ovat veloituksetta.

Kaksi mainiota paikkaa saariston rengastien varrelta: Minttus Bar och Kök, saaristotien varrella Nauvon kirkonkylässä. Hjalmars Restaurant och Pub Korppoon kirkonkylässä. Näiden edut täsmentyvät ennen kesää.

Finnlines
Ilmainen moottoripyörä reitille Helsinki-Trevemunde-Helsinki ja Naantali – Kapellskär reitillä. Malmö Travemunde reitillä aamulähdöissä 25%:n ja muissa lähdöissä 10 %:n alennus (standard hinnoista)

Tallink Silja
Reittimatkoista 15% alennus, Tallinnan päiväristeilyistä 10% alennus, Hotellipaketeista 10% alennus.

Suomen Moottoripyörämuseo
Sisäänpääsy 8€.

Nallikari lomakylä
-10 % alennus mökkien ja villojen perushinnoista ja -2 € /vrk camping-alueen perusmaksusta.

Suomen Hostellijärjestö ry
SMOTO:n jäsenenä voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta ja Kansainvälisen mobiilihostellikortin nyt 10 eurolla.

mySafety
Ajoneuvoturva, vain- ja lukkovakuutus, Kodinturva Laaja Plus ja Identiteetin monitorointipalvelu. https://www.mysafety.fi/smoto-koontisivu